Det er alltid gode priser og løsninger i vår butikk.

Annonse hentet fra Facebook

Facebook Posts

✨✨ SKITTENTØY SJAKT ✨✨

En perfekt løsning for deg som har badet over vaskerommet 👍 Vi bygger opp en praktisk skittentøysløsning hvor alt skittentøy havner rett på vaskerommet via en sjakt - flislagt med matchende flis og lekre detaljer 😍 Stilig, praktisk og lettvint for hele familien 😀
... See MoreSee Less

Bølgen Flis og VVS as shared Baderingen - Din lokale rørlegger og butikk's post.
Bølgen Flis og VVS as

Denne uken kommer det ny kundeavis og vi fortsetter den store jubileumsfesten!🎉 Sjekk avisa her for knallgode tilbud: bit.ly/2A1Hi3h 🙌 Kanskje du finner noe som passer perfekt til badet ditt?

Baderingen - Din lokale rørlegger og butikk
Vi fortsetter jubileumsfesten! 🎉 Ikke gå glipp av kuppene i den nye kundeavisen vår. Les hele avisen her: bit.ly/2A1Hi3h Finn nærmeste Baderingen-butikk her: bit.ly/2Dz2ku6
... See MoreSee Less

Bølgen Flis og VVS as updated their cover photo.
Bølgen Flis og VVS as

... See MoreSee Less

... See MoreSee Less

✨✨NYHET✨✨
Endelig har vi fått den i butikken vår - den nye Oras  ALESSI Swan kombinerer svanens grasiøse linjer med smarte Oras-funksjoner 🙏 En estetisk innovasjon med led belysning og elektronisk Smart-knapp som åpner/stenger kranen. 
Nydelig design 🌸

✨✨NYHET✨✨

Endelig har vi fått den i butikken vår - den nye Oras ALESSI Swan kombinerer svanens grasiøse linjer med smarte Oras-funksjoner 🙏 En estetisk innovasjon med led belysning og elektronisk Smart-knapp som åpner/stenger kranen.

Nydelig design 🌸
... See MoreSee Less