Oppussing av bad er en omfattende og krevende jobb

Vi i Bølgen Flis og VVS kan hjelpe deg med dette. Våre erfarne håndverkere prosjekterer og oppfører ditt bad, enten du ønsker det luksøriøst eller enkelt.

Bad er viktig å få gjort kvalitetsmessig og forskriftsmessig riktig. Bad og våtrom som ikke tåler fukt er et problem i Norge. Det er beregnet at skader i våtrom årlig koster huseierne nærmere tre milliarder kroner.

Ved å bruke Bølgen Flis og VVS vil du få et vanntett og sikkert bad, etter dine ønsker. Vi står for hele prosessen, inkludert alle håndverkere til avtalt tid og pris. Vår viktigste oppgave er å administrere og koordinere disse på en effektiv måte, og ikke minst at de har et godt samarbeid seg imellom. Samarbeidet mellom de forskjellige faggruppene er en viktig del av prosessen for å få et godt og varig resultat! Vi reiser hjem til deg på uforpliktende befaring. Deretter gir vi et skriftelig uforpliktende pristilbud som du mottar i løpet av kort tid. Enkelt, trygt og raskt!

Hvis du ønsker å bruke oss, blir vi enige om når badet skal påbegynnes/avsluttes og skriver kontrakt før arbeidet påbegynnes.

Bølgen Flis og VVS er en godkjent våtromsbedrift og arbeidet utføres etter våtromsnormen.

Hos oss finner du løsninger som passer ditt behov!

MERKE FOR VÅTROMSBEDRIFT
SENTRAL GODKJENNING
Mestermerke
 • Kundebad-3

  Linc Angel dusjhjørne og Slate dusjgarnityr med stort dusjhode.
  VB Subway vegghengt toalettskål

 • Kundebad-1

  Tornado massasjebad 140x140 modell W0840
  Subway toalettskål, vegghengt

 • Kundebad-2

  Kilen innredning Antracit utførelse