Vi leverer fliser av beste kvalitet, og alt fra det siste trendy’e til de klassiske og tidløse flisene

Bølgen Flis og VVS fører fliser fra Bergersen flis, en av landets største flisimportører.

I vårt rikholdige utvalgt kan vi tilby deg fliser i alt fra kjøkken til utefliser. Vi har også ett bredt utvalg av glass- og mosaikkfliser.

Baderommet er et av de dyreste rommene i huset å bygge eller pusse opp. Fliser og andre materialvalg utgjør ofte bare en brøkdel av totalkostnaden med å pusse opp. Samtidig er det nettopp valg av fliser og baderomsinnredning som setter uttrykket på badet og som også kan ha tydelig innvirkning på salgsverdi av bolig senere. Gå derfor ikke på akkord med verken design eller kvalitet når det gjelder valg av fliser.

Fliser har forskjellige egenskaper og det er viktig at flisene du velger passer til ditt bruksområde. Våre medarbeidere kan informere deg om de enkelte flistypenes bruksområder og begrensninger. Alle butikkmedarbeiderne er også kurset i våtromsnormen!

Her er noen andre stikkord om kvalitet på fliser:

  • Billigfliser har ofte høyt vannoppsug som kan gi misfarging på flisene og soppdannelse på baksiden.
  • Billigfliser kan ha variasjon i størrelser på flisene som kan bidra til vanskeligere fliselegging og høyere forbruk av flis.
  • Frostsikre fliser som skal brukes i Norge bør ha et vannoppsug på under 0,5%.
  • Pass på at flisene er rettvinklet. For enkelte billigpartier av flis er ikke dette oppfylt, hvilket gjør flisleggerarbeidet vanskeligere og gir risiko får dårligere sluttresultat.
  • På en billigflis kan det være spart på glasur på flisen, hvilket gjør at ujevnheter i flisen vil komme tydeligere frem.

Vi kan også tilby håndverkertjenester til ditt bad, enten det skal være rørlegger, flislegger eller komplett prosjektering – les mer om dette på håndverkere.

Se også vår 110 siders store inspirasjonskatalog, du finner den her som e-katalog

[dt_small_photos height=»330″ lightbox=»true» margin_top=»10″ margin_bottom=»10″ category=»fliser»][dt_logos number=»10″ animation=»none» columns=»2″ dividers=»true» category=»fliser»]